Csapatparancsnokoknak

A csapat élete se álljon meg a karantén időszakára sem! Készüljetek a nyári programokra, értékeljétek ki az eddig történteket, tervezzétek meg a szeptemberi toborzást, a tanyázásokat stb.

VK képzések

Készüljetek a vezetőképző táborokra a jelöltjeitekkel. Mentoráljátok a felkészülést, segítsetek nekik, amiben csak tudtok.

Csapattábor

Szervezzétek a nyári csapattábort. Ha különleges programban gondolkodtok, keressétek meg a mentorainkat, hogy segítsenek.

Táborhelyek gyűjteménye: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UTaI2ljiYnP5q5TqWu0_aXkhdgPOlDPRcO3Nvfyb7dw/edit?usp=sharing

Mentorprogramok: https://drive.google.com/open?id=1ihUTprIe4ZyB-j36TsG_ZrR7tvKKZ-0J

Tábortűzi jelenetek

Dolgozzátok ki előre a csapattáborra a tábortüzi felvezető jeleneteket, később hálásak lesztek magatoknak. Keressetek új játékokat, csatakiáltásokat.

TT játékokhoz hasznos lehet: http://www.kmcssz.org/contents/gyujtemeny/jatekok/jatekos_es_tabortuzi_konyv.pdf

Munkaterv

Ha még nem tettétek volna meg, készítsétek el a 2020-as munkaterveteket.

Eseménynaptár 2021

Nézzétek át a szövetségi eseménynaptárt, hátha van olyan rendezvény, amit szívesen elvállalnátok

Eseménynaptár: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1X9TYhOIMIlZ_7OTNPT7R1t-WWzeNMn0It3yvHB-QxFk/edit?usp=sharing

NeMo felmérés

A csapatmentorok keresnek majd titeket a Nevelési Módszertanunk felmérésével kapcsolatban, beszélgessetek el velük a tapasztalatokról.

Digitális cserkészkönyvtár

Tudtad, hogy a szövetségünknek van egy digitális cserkész könyvtára, ahonnan nagyon sok bescannelt könyv elérhető? Nézd meg magad: http://konyvtar.szmcs.sk/konyvtar/konyvek.